Enviament i entregues

DESPESES D’ENVIAMENT
Barcelona | Catalunya | Espanya : 5€
Illes Balears : 12€ (contactar a info@mercemascaro.com per fer la comanda)
Canàries : 20€ (contactar a info@mercemascaro.com per fer la comanda)

Si vols que enviem el producte a altres països, posa’t en contacte amb nosaltres a info@mercemascaro.com per saber el preu del transport i poder fer la comada.
(Les despeses de duanes no estan incloses en el preu i hauran de ser pagades pel comprador)
Si per algun motiu l’article que has rebut no s’ajusta al que estaves esperant pots procedir a la devolució o al canvi d’article.

CANVIS I DEVOLUCIONS
Si no quedes completament satisfet amb la teva compra, pots tornar els articles, dins d’un termini de 15 dies naturals des de la data de recepció, i rebràs un reembossament o podràs realitzar un canvi. Sempre que l’article no hagi estat utilitzat i es trobi en el seu embalatge original.
Quan es realitza una devolució els costos d’enviament són assumits pel consumidor. MERCÈMASCARO.COM fa el reembossament del cost del producte una vegada l’ha rebut de tornada i el nostre equip ha valorat el perfecte estat del producte, sense ús i en l’embalatge original.
Els articles seran substituïts o reembossats després de ser avaluats pel nostre equip. Únicament s’accepten devolucions online d’articles adquirits directament a mercemascaro.com.

No s’accepten devolucions de vals regal.

COM FER UNA DEVOLUCIÓ
1. Posa’t en contacte amb nosaltres per correu electrònic a info@mercemascaro.com, indicant el teu nom, número de comanda, codi d’enviament i motiu de la devolució.
2. Un cop verificada la informació ens posarem en contacte amb tu per explicar-te com procedir al reenviament del producte segons el mètode escollit. El reenviament l’has de fer a la següent direcció:
MERCÈMASCARÓ.COM Psg St Joan 127 pral 3 08037 Barcelona.
3. L’article ha d’estar en el seu embolcall original, sense utilitzar i en perfecte estat. En un termini de 15 dies des de la recepció processarem a la devolució del càrrec efectuat per la compra (sense el cost d’enviament) pel mateix mitjà amb el qual va ser efectuat.

DEVOLUCIONS PER PRODUCTES DEFECTUOSOS I ENVIAMENTS ERRONIS
En aquest cas MERCÈMASCARÓ.COM es farà càrrec dels costos d’enviament per devolució de producte defectuós.

DEVOLUCIONS INTERNACIONALS
MERCÈMASCARÓ.COM no es fa càrrec dels impostos aranzelaris aplicats en retornar articles des de destins internacionals. Els enviaments han de categoritzar-se a l’oficina postal o empresa de transport com a “Articles retornats amb garantia”.

Davant de qualsevol dubte o aclariment no dubtis en contactar amb nosaltres i un dels membres del nostre equip es posarà en contacte amb tu.
info@mercemascaro.com | 696571625