696 57 16 25 info@mercemascaro.com roba per encàrrec

va de pessebres

 

Recordo el pessebre a casa dels meus avis. Una fusta, per extrany que sembli, amb forma de bota, sobre la repisa del radiador a una de les cantonades del rebedor. Estava tota coberta de molsa i les figuretes diminutes grimpaven per les parets verticals. Estaven agafades amb agulles, suposo, però en aquell moment, per mi agafava un caire màgic. Es mirava però no es podia tocar. Aquell raconet il.luminat és una de les imatges del nadal que se m’han quedat dibuixades a la memòria.

Fa uns dies, amb els nens, intentant emular les grans dots amb el fang de la meva mare, vam fer un pessebre casolà. Argila, imaginació, i ganes d’embrutar-nos les mans. El resultat, tot i que molt particular, continua respirant d’aquella màgia que quan ets nen rodeja aquestes dates.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*