696 57 16 25 info@mercemascaro.com roba per encàrrec

I tu, com vesteixes?

 

Còmode, elegant, sofisticat, extravagant, minimalista, vintage, esportiu…. ??

Grans superfícies comercials, outlets, botigues on-line, dissenyadors alternatius, mercadillos, marques top??

Cadascú escull com viu, quina música escolta, com vol mostrar-se, on compra, quines sèries segueix, on vol anar, quin és el seu color preferit…. I tu? com funciones?

Jo aposto per una moda diferent, que sigui còmoda i elegant alhora, que no oprimeixi i que realci allò bonic de cadascú. M’agrada parlar de tu a tu, conèixer els clients, i que em coneguin. M’agrada saber què és el que vols, per buscar la manera d’apropar-m’hi. M’agrada que les peces de roba que dissenyo les acabis de decidir tu. Com les vols? de quin color? de quin teixit? més llarg o més curt? Amb quins acabats? Perquè tu és qui ho haurà de portar, i no es pot quedar dins l’armari.

Faig roba de punt, senzilla, còmoda i elegant, per encàrrec. No porto la roba a botigues, ni produeixo un stock predeterminat. Tallo i confecciono una a una les peces. Per això et vull conèixer, i vull veure com et queda el negre, o el verd, i el tall per sota genoll, o els pantalons amples. Perquè vull que siguis tu qui acabi d’escollir com ho vols.

Cada cos és únic i cada peça de roba, també.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*